lördag 19 januari 2013

Just nu....enkäten

Denna enkäten cirkulerar på många bokbloggar. Tänkte att även jag skulle svara på den.

Just nu....

....läser jag i fotöljen: Ett slags rättvisa av P.D. James. En spännande Adam Dalgliesh-deckare!

....läser jag inför bokcirklar: Är inte med i någon bokcirkel.

....längtar jag efter att läsa: Längtar just nu efter att läsa självbiografin Minnen, drömmar och reflektioner av Marianne Faithfull. Den kommer säkert att bli nästa bok att läsas.

....har jag nyss läst: Manusriptet från Accra av Paulo Coelho. In intressant och tänkvärd bok om religiösa och existentiella frågor.

....ligger detta på sängbordet: Samma som första frågan, En slags rättvisa av P.D. James. Läser oftast bara en bok i taget nuförtiden så den läses där jag för stunden befinner mig.

....finns detta i MP3-spelaren: Lyssnar nästan aldrig på böcker över huvud taget, något som jag funderar på att göra ibland.

....pausläser jag: Processen av Franz Kafka. Har av någon anledning väldigt svårt att ta mig igenom denna så just nu ligger den på is.

....ser jag: På tv kikar jag just nu på Hur vi blev svenska Hoolywoodfruar. På köp-dvd kikar vi på Friends där vi är inne på säsong 5 och även på Heros säsong 4.


3 kommentarer:

  1. Mina svar hade blivit ganska lika, bara jag får byta bort P D James och Coelho, har svårt för dem. Och på tv är det Game of Thrones säsong 2 som lockar ^^ Men inga ljudböcker och en bok i taget gäller här också. Däremot tror jag att det hade varit trevligt att vara med i en mysig bokcirkel. Men det gäller ju att det är rätt folk...

    SvaraRadera
  2. Förstår att du har svårt att ta dig igenom 'Prosessen'! Det hade jag också. Tog en hel evighet

    SvaraRadera
  3. Jag hade tänkt läsa Processen som nästa e-bok.. Men nu blir jag lite tveksam. ;)

    SvaraRadera