måndag 26 december 2016

Övriga utmaningar 2016 och hur det gått

Jag har deltagit i några utmaningar under 2016 och nedan så skall jag lista hur det gått.

Bloggen Mitt bokintresse har hållit i en utmaning som heter Hyllvärmarutmaning 2016. Den gick ut på att vi skulle läsa minst 2 hyllvärmare per månad. Nådde inte ända fram men HÄR kan ni se vad som blev läst.

Ugglan & Boken höll i en novellutmaning som tog slut den 19 juni. För att lyckas i denna utmaning så skulle man hunnit pricka av minst 20 noveller från beskrivningarna på listan. Den utmaningen klarade jag av och HÄR kan ni se vilka noveller jag läste.

Mias bokhörna har även under 2016 hållit i en spänningsutmaning som går ut på att man skall läsa en spänningsbok varje månad. Den utmaningen klarade jag med lätthet. HÄR kan ni se vilka spänningsböcker det blev under året.

Till sist så höll Johannas deckarhörna i en utmaning som hette En världsomsegling på 366 dagar. Denna utmaning gick ut på att läsa så många böcker som möjligt från jordens alla hörn, utom från Sverige, USA och Storbritannien. HÄR ser ni vad jag läst.


Ja då är det snart bara att ta tag i ett nytt års läsning och nya utmaningar! 
 

2 kommentarer:

  1. Jaha, nu påminde du mig om min egna utmaning på Mitt bokintresse, den där hyllvärmarutmaningen har jag totalt misslyckats med, jag har inte ens hållit ordning på vad jag har läst.

    SvaraRadera