torsdag 6 april 2017

Hett i hyllan #86


Ja då var det torsdag igen och hos Bokföring enligt Monika så är det dags att dela med oss av de där böckerna som stått och samlat damm i bokhyllan i eviga tider.

Har läst ett par böcker av Karin Brunk Holmqvist som jag gillat och när jag var på Myrorna en dag för flera år sedan så hittade jag boken Villa Bonita av denna författarinna. Tyckte att den lät mysig så den fick följa med hem. Och sen så har den stått där i hyllan. Dags att plocka fram den och läsa den snart. Blev riktigt sugen.

Så här står det om handlingen:

"De gamla barndomskamraterna Bonita och Doris träffas igen efter 40 år. Doris har ett nytt arbete, men allt verkar inte stå rätt till med företaget. Tillsammans med Bonita bestämmer hon sig för att ta reda på vad de skumma arbetsgivarna egentligen sysslar med. Humoristisk och värmande underhållning när den är som bäst. Bonita och Doris var en gång fnissiga tonåringar, grannar och bästa vänner. De möts igen mer än 40 år senare på Doris mammas begravning, och det tar inte lång tid innan de åker till Göteborg för att ta reda på vad Doris skumma arbetsgivare sysslar med för något."

 

3 kommentarer:

  1. Har inte läst något av den författaren.

    SvaraRadera
  2. Jo men jag har läst nog alla böcker av denna författare, tycker de är lite småkul.

    SvaraRadera
  3. Jag läste min första bok av i slutet av förra året. Det gav väl inte direkt mersmak, men min mamma älskade :)

    SvaraRadera