onsdag 26 december 2018

Utmaningar och mål 2018

Nu när året börjar dra sig mot sitt slut så tänkte jag presentera hur mina utmaningar och mål för 2018 har gått. Känner att jag lika bra kan ta det nu för vad som än händer de sista dagarna på året så klarar jag ändå inte en enda utmaning.

2018 har varit ett tufft år. När året började hade jag ingen aning om hur jobbigt det skulle bli. Jag satte upp ganska höga mål för min läsning, men mammas och pappas sjukdomar, pappas försämring och bortgång under hösten gjorde att läsningen kom av sig. Men jag har ändå försökt läsa så mycket som jag orkat.

Satte ganska höga mål på Goodreads i början av året. Dessa mål har jag ändrat ett par gånger. Senaste ändringen var till 70 böcker men jag kommer nog att stanna på 64 eller 65 böcker i år.

Har deltagit i 6 klassier på 6 månader hos Vargnatts bokhylla, både första och andra omgången. Så här har det sett ut: Omgång 1, Omgång 2.

Satte upp en Boktolva i början på året och så HÄR uselt har det gått.

Startade en Hyllvärmarutmaning där jag skulle läsa 2 hyllvärmare per månad. Så HÄR har det gått. Boken jag läser nu kommer att komma med här också.

Så till sist så har vi 3 x 3, en utmaning som Ugglan & boken brukar ha och HÄR ser ni det resultatet. Här kommer Dandy också att bli läst. Håller på med den nu.


Ja resultatet blev ju inte så lysande, men efter omständigheterna är jag ändå nöjd att det ens blev så många böcker. Så nu får jag bara ta och hoppas på ett bättre läsår nästa år. 
 

3 kommentarer:

  1. Hoppas att 2019 blir ett mindre tungt år för dig. Det är alltid svårt att förutsäga vad som händer under året både med sig själv och med nära och kära. Därför har jag sedan flera år tillbaka lagt ner läsutmaningar. Det som blir läst blir läst tänker jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag funderar också på att strunta helt i läsutmaningar nästa år.

      Radera