söndag 29 december 2019

Snöfall, mirakel och frusna hjärtan


Titel: Snöfall, mirakel och frusna hjärtan
Författare: Claire Sandy
Översättare: Ann Margret Forsström
Bokförlag: Printz Publishing
Format: Pocket
Utgiven: 2017
Antal sidor: 375
Finns bla att köpa hos: Adlibris | Bokus

Snöfall, mirakel och frusna hjärtan av Claire Sandy, är en av julböckerna jag köpte förra året för att läsa runt jul. Nu blev det inte så, men detta året blev det av.

Så här står det om handlingen:

"En julroman som kommer att värma ditt hjärta i vinter. Det har gått sexton år sedan Asta lämnade Irland med ett krossat hjärta och ett barn i magen. Tillsammans med dottern Kitty trivs Asta bra i London men när hennes chef, den snygga tidningsmogulen Conan, vill att hon undersöker en gråtande madonnastaty i sin gamla hemby tvingas hon plötsligt möta sitt förflutna. Astas snabbvisit i Tobercree förlängs oväntat av en vinterstorm, när hela byn blir insnöad. Samtidigt som julafton närmar sig med stormsteg måste Asta försöka ta reda på sanningen bakom den gråtande madonnan, och samtidigt återknyta kontakten med sin excentriska familj. Dessutom lyckas hon stifta bekantskap med den mystiska Jake, samtidigt som Conans mejl blir allt mer flirtiga. Men går det ens att tina upp ett hjärta som varit fruset i så många år?Snöfall, mirakel och frusna hjärtan av Claire Sandy är en riktig pralin till julroman."

---

Den här berättelsen som utspelar sig kring jul. Asta som flydde sitt hem Irland för sexton år sedan när hon var gravid, återvänder tillsammans med sin dotter för att göra ett tidningsjobb i sin hemstad strax före jul. Det blir en mysig story med förvecklingar, kärlekstrubbel och att hitta hem. Boken var supermysig om än lite förutsägbar. Men den duger jättegott om man vill läsa en julig bok. 


Betyg: 3,5 / 5
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar