torsdag 31 augusti 2017

Hett i hyllan #107


Då är det sista torsdagen i augusti. Det är dags att delta i Hett i hyllan hos Bokföring enligt Monika. Där skall vi dela med oss av de där böckerna som stått och samlat damm i eviga tider i våra bokhyllor.

Veckans bok blir Hemligheten på Mercy Close av Marian Keyes. Har läst flera böcker av henne och köpte denna när den kom i pocketformat. Tror att det var 2013. Den blev så klart inte läst då utan står fortfarande i bokhyllan. Men nu åkte den fram så den syn i alla fall, så jag hoppas på att läsa den snart.

Så här står det om handlingen:

"34 år gammal har Helen Walsh liv inte blivit som hon tänkt sig. Sin lägenhet har hon blivit av med, arbetet som privatdetektiv går inget vidare och hennes underbara pojkvän insisterar på att vara väldigt godvän med sin exfru.

Så när Helens ex Jay Parker hör av sig med ett fall för henne, blir hon nyfiken. När det visar sig att det gäller försvinnandet av Wayne Diffney, en fjärdedel av Irlands största pojkband någonsin, då är hon minst sagt fast.

Bandet har en återföreningsturné på gång och Helen dras in i en värld av märkliga frisyrer, stora herrgårdar och ännu större egon, där alla har en baktanke. Men det finns fortfarande inga tecken av Wayne och tiden håller på att rinna ut.

Kommer hon att kunna knäcka fallet och ge sin karriär en ny start? Kommer Jay lyckas ta sig tillbaka in i hennes liv? Ska de mörka tankarna som alltid förföljer henne komma ikapp igen?"
3 kommentarer:

  1. den titeln känner jag inte alls till. Marian Keyes är jag förstås bekant med

    SvaraRadera
  2. Jag har också läst flera böcker av Keyes men just den här har jag inte läst.

    SvaraRadera
  3. Den står oläst i min hylla också :)

    SvaraRadera