torsdag 14 december 2017

Hett i hyllan #122


Idag är det torsdag igen och det är dags att delta i Hett i hyllan hos Bokföring enligt Monika. Detta innebär att vi skall plocka fram och damma av någon bok som stått alldeles för länge i bokhyllan utan att bli läst.

Denna veckan väljer jag boken Dödlig längtan av Jane Asher. Denna bok har jag för mig att jag köpte när EKO här i Borås sålde ut massor med pocketböcker för en 10:a för några år sedan. Så klart har den bara blivit stående sedan dess. Men handlingen verkar bra så den borde jag läsa snart.

Så här står det om handlingen:

"Juliet har allt. Ett lyckligt äktenskap, en lysande karriär och ett intensivt umgängesliv i London. Det enda som stör idyllen är hennes och Michaels barnlöshet. De provar allt och till slut lyckas hon bli gravid genom konstgjord befruktning. Men lyckan och förväntningarna förbyts snart i förtvivlan och hjälplöshet. Juliet börjar bete sig konstigt och aggressivt. Hon går in i en psykos och en dag kidnappar hon ett spädbarn.
Om hon inte tar sina mediciner är hon kapabel att göra vad som helst och barnet måste få mat. Polisen sätter in alla resurser för att hitta dem i tid..."3 kommentarer:

  1. Den känner jag inte till alls, inte ens författaren.

    SvaraRadera
  2. Aldrig hört talas om men klart verkar den bra.

    SvaraRadera
  3. Känner inte till den boken men den låter spännande.

    SvaraRadera