söndag 7 april 2019

En smakbit på söndag - Steglitsan


Så här på söndagskvällen så tänker jag delta i smakbiten som denna veckan finns hos Betraktninger. Där skall vi bjuda på en liten smakbit ur boken vi för närvarande läser.

För närvarande läser jag två böcker. Den ena av dem är Steglitsan av Donna Tartt. Denna bok läser jag tillsammans med ett gäng andra personer via Instagram.

Så här lyder min smakbit:

"Tystnaden gjorde mig kall i hjärtat. Döda blommor stod och ruttnade i de massiva kinesiska vaserna och en instängd tyngd gjorde rummet överlastat, med en luft som var nästan unken att andas in, exakt som den kvävande känslan i vår lägenhet när mrs Barbour tog mig till Sutton Place för att hämta lite saker som jag behövde. Det var en stillhet jag kände igen: det var så här ett hus stängde till om sig när någon var död."9 kommentarer:

 1. tack för intresseväckande smakbit.

  SvaraRadera
 2. Sen har jag läst och jag var inte helt positiv till den. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte att den började lite segt, men tycker att den börjar ta sig. Vi får völ se vad jag tycker när jag läst färdigt den.

   Radera
 3. Den här har jag läst lite i men den funkade tyvärr inte riktigt för mig då. Tyckte mycket om Den hemliga historien så lite synd, men det blir sådär ibland. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får se hur den känns när jag läst färdigt. Har ju inte hunnit så långt än. Har även den hemliga historian oläst.

   Radera
 4. Jag vill minnas att denna bok dykt upp tidigare, så den är nog populär. Tack för smakbit

  SvaraRadera
 5. Donna Tartt ja, henne är det många som gillar. Jag har bara läst en bok av henne och jag har svårt att se att det kommer att bli fler :)

  SvaraRadera
 6. Kom inte igenom denna bok, hoppas du lyckas bättre. Tack för smakbiten

  SvaraRadera