torsdag 4 april 2019

Hett i hyllan #190


Då är det torsdag igen och den första i april. Deltar som vanligt i Hett i hyllan hos Bokföring enligt Monika. Där skall vi dela med oss av de där böckerna som stått och samlat damm i bokhyllan i eviga tider.

Veckans bok är Från vaggan till deadline. Det är en självbiografi av Robert Gustavsson. Boken är i pocketformat och jag köpte den när den låg i en reakorg för flera år sedan. Så här står det om handlingen:

"På scen har vi sett honom som Ernst-Hugo Järegård, Tony Rickardsson och Carl Bildt. I tv som Weiron i ottan och Greger – den homosexuelle brandkårschefen. Privat har Sveriges roligaste man däremot alltid hållt en låg profil. Men inte den här gången. I Från vaggan till deadline berättar Robert Gustafsson hela sin historia. Han delar med sig av anekdoter från den översexuella barndomen, berättar om ungdomskriminaliteten och bjuder på ett världsrekord. Vi följer hans första stapplande steg på scen och får höra hur han bokstavligt talat tog död på den gamla svenska humoreliten. Han bjuder också på inblickar bakom kulisserna i Killinggänget. Det är en historia om dödsångest, relationsproblem och om hur en bild på ett koarsle blev en vändpunkt i hans liv. Här finns tempo och eftertanke, dråpliga lägen och djup tragik. Kort sagt, en berättelse om livet med Robert Gustafsson som motor – en ovanligt kraftfull motor."

 

5 kommentarer:

 1. Den kan nog vara rätt så intressant!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror också det. Får ta och läsa den någon gång.

   Radera
 2. Tänka sig den har jag läst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte du att den var läsvärd?

   Radera
 3. Jag har ibland lite svårt för Robert Gustavsson, han kan vara en aning plump. Men den "gamla" Robert Gustavsson gillar jag :)

  SvaraRadera