onsdag 1 maj 2019

Uppdatering om livet


Jag vill verkligen hinna läsa och skriva om böcker i massor, men det finns ingen riktig ork och har inte gjort så på ett tag. Anledningen är för att jag är trött och olycklig just nu. Sedan flera år tillbaka har båda mina föräldrar dragits med massa sjukdomar, men de senaste två åren har deras tillstånd sakta men säkert blivit sämre och sämre. Detta har så klart bidragit till att mycket tid har gått åt till att hjälpa dem och besöka dem. Man har gått med en ständig oro och orken har dalat. I november minste vi till vår stora sorg vår kära far och dessvärre följde vår mor efter nu knappt ett halvår senare. Detta känns verkligen så otroligt tungt 😢😢💔💔
   Jag tänker fortfarande läsa och skriva om böcker men det kanske inte blir lika ofta som vanligt, men jag skall ändå försöka komma med inlägg så ofta som tid och ork finns. Det blir väl lättare så småningom, men vill gärna förklara så ni läsare och även bokförlag vet varför recensioner ibland kommer att dröja.  Hoppas ni har förståelse och att ni hänger kvar tills orken är tillbaka.

Kram alla fina människor där ute.

12 kommentarer:

 1. Varma hälsningar till dig.

  SvaraRadera
 2. jo, vi är i den åldern, med gamla föräldrar, jag åker nu till min 86-åriga mor och fikar med henne, som jag gör varje vecka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man vet ju att den dagen kommer när ens föräldrar blir gamla och sjuka, men man hade väl hoppats att det skulle gå längre än ett halvår mellan deras dödsfall. Men samtidigt hör man ofta talas om att när en försvinner så tar det inte lång tid innan den andra följer efter.

   Radera
 3. Jag kan inte tänka mig hur det känns för dig just nu. Ta hand om dig och låt saker ta sin tid. Känn inget tvång, jag för min del kommer kika in till dig här även nu och senare. Varma hälsningar till dig. <3 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla <3 Det blev enormt tungt att mista båda så tätt inpå varandra. Men de var gamla och multisjuka båda två så man får bereda sig på att det kan ske.

   Radera
 4. Beklagar sorgen! Ta hand om dig själv och dina närmaste. Bloggandet och läsandet kan du ta när du får tid och lust.
  Min mormor och morfar dog med sex månaders mellanrum. Lika var det med gammelfarmor och gammelfarfar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tufft när det är så tätt, men det verkar väldigt vanligt.

   Radera
 5. Beklagar sorgen. Ta hand om dig 💖

  SvaraRadera
 6. Beklagar sorgen. Varma kramar!

  SvaraRadera
 7. Beklagar sorgen! Vet att det är jobbigt, den enda jag har kvar är mamma, makens båda föräldrar är borta. Det är viktigare att du tar hand om dig själv nu, bloggandet tar du när det finns ork och lust.

  SvaraRadera