torsdag 2 januari 2020

Hett i hyllan #229


Då är det dags för 2020 års första Hett i hyllan. Det är som vanligt Bokföring enligt Monika som håller i trådarna. Här skall vi visa upp de där böckerna som samlat damm i hyllan i eviga tider.

Veckans bok är Carolines arv av Katherine Webb, denna pocket trycktes 2016 och hamnade i min bokhylla något senare. Jag älskar Webbs böcker och har läst från den tredje och framåt, men av någon anledning så har denna blivit stående. Upptäckte även att jag missat att köpa hennes andra bok som gavs ut på svenska så den måste jag köpa.

Så här står det om handlingen:

"Systrarna Beth och Erica ärver släktens gamla gods. När de sorterar igenom gammelmormor Carolines tillhörigheter, väller minnena över dem. Idylliska barndomssomrar som visar sig ruva på olösta hemligheter. Det är gåtor som måste få ett svar. Minnen av kusin Henry som försvann spårlöst en het sommardag. Minnen av en elak mormor, vars liv kantades av bittert svek. Och en hemlighet som spänner över två kontinenter och mer än hundra år."


4 kommentarer:

 1. Där kan du nog få trevlig läsning. Ibland undrar man ju över sig själv, varför man har läst någon eller några böcker, men inte fler, av en författare som man uppskattar mycket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det underligt. Jag har fler författare där jag gjort så.

   Radera
 2. Den har jag läst och tyckte den var bra.

  SvaraRadera
 3. Jag har inte läst något av henne, men jag är lite nyfiken.

  SvaraRadera