torsdag 3 september 2015

En shopaholic i Hollywood


Titel: En shopaholic i Hollywood
Författare: Sophie Kinsella
Bokförlag: Massolit
Format: E-bok
Utgiven: 2015
Finns bl.a. att köpa hos: Adlibris | Bokus | CDON
Vill tacka Massolit för boken!

En shopaholic i Hollywood är en bok som jag fick hem tidigt i år, en e-bok som blivit liggande på läsplattan ända tills nu. Inte för att jag inte velat läsa den utan eftersom livet och för många böcker satt käpparna i hjulen. Nu är den i alla fall läst. 

Detta är Sophie Kinsellas sjunde bok i shopaholic-serien, en serie som handlar om den shoppingtokiga Rebecka(Becky) Bloomwood, som när vi kommit så här långt i serien heter Brandon i efternamn. I den här boken är Becky, hennes familj och vänner tillbaka och skådeplatsen för Beckys äventyr och påhitt är Los Angeles.

Som alla andra böcker i serien så är det mycket roligheter och mycket galenskap. Becky är helt skogstokig emellanåt. Boken är lättläst och det är riktig mysläsning, läsning som man skrattar åt och mår bra av. Kan väl tycka att det inte är den absolut bästa i serien, men klart läsvärd.

Handling: Becky Brandon har med dottern Minnie och maken Luke flyttat till Los Angeles, stjärnornas stad. Luke är där för att jobba med den berömda skådespelerskan Sage Seymour, och Becky vill inget hellre än att bli Sages personliga stylist. Om hon landar det jobbet är det spikrak väg till att bli stylist åt varenda A-kändis i Hollywood!

Men saker och timg går inte riktigt som hon tänkt sig och istället blir Becky anställd hos Sages ärkerival, Lois Kellerton. Hur ska Luke hantera denna konflikt? Är det möjligt att Beckys ambitioner sårar dem hon älskar allra mest? Att sikta mot stjärnorna har alltid ett pris, frågan är vad Becky är värd att betala.


Betyg: 4 / 5


4 kommentarer:

  1. Oj har de skrivit böcker om mig, hehe.

    SvaraRadera
  2. Jag trodde helt klart att den här serien var avslutade men visst inte ;P

    SvaraRadera
  3. Horribelt fult omslag på svenska :D men alltid kul att återvända till Becky Bloomwood :D hon får mig att skratta

    SvaraRadera