fredag 18 september 2015

Helgläsning vecka 38


Nu har drygt halva september redan gått och nu känns det att det börjar bli höst på riktigt. Löven på träden ändrar färg mer och mer för var dag som går. Jag har inte alls ont av att det blir höst. Fina höstdagar med sol och hög luft är bland det bästa jag vet, och är vädret sämre så kan man med gott samvete krypa ner under en filt och läsa en bok.

Så till vad jag vill läsa denna helg. Håller för närvarande på att läsa Virtuell våldtäkt: om unga och sexbilder på nätet, en bok skriven av Caroline Engvall. Detta är en otroligt viktig och intressant bok som alla föräldrar med tonårsbarn borde läsa. Läser jag färdigt denna bok, vilket jag tror att jag gör så har jag tänkt börja på Sinon av Dan T. Sehlberg. Detta är en friståendeuppföljaren till boken Mona, vilken var en otroligt spännande bok. Sedan kommer jag ju att delta i en novellutmaning som kommer att pågå fram till juni nästa år, vilket innebär att jag kommer att försöka trycka in noveller mellan alla vanliga böcker så ofta som möjligt. Denna helgen har jag tänkt läsa En elegant död av Camilla Läckberg. Den kommer från novellsamlingen Mord och mandeldoft.

Ja med det får det nog bli bra i helgen.


7 kommentarer:

 1. Har inte läst någon av dessa.

  SvaraRadera
 2. Sinon kom sambon hem med plötsligt en dag, så jag var ju tvungen att köpa Mona :) Camilla Läckbergs novellsamling har jag kikat på många gånger.

  SvaraRadera
 3. Virtuell våldtäkt är riktigt bra! Jag donerade mitt exemplar till skolbiblioteket där jag jobbar.

  SvaraRadera
 4. Fina höstdagar är toppen! Älskar också den här årstiden :)

  SvaraRadera
 5. Caroline Engvall24 september 2015 12:31

  Tack snälla för att du läser - och tack för fina ord.

  /Caroline Engvall

  SvaraRadera