lördag 5 januari 2019

Nypremiär för Bokbloggsjerka 4-7 januari 2019


Då är Bokbloggsjerkan hos Annikas litteratur och kulturblogg tillbaka igen, vilket är jättetrevligt. Skall så klart delta så ofta som möjligt. Som tidigare så svarar vi varje helg på en fråga som Annika ställer, presenterar svaret i vår egen blogg och sedan hoppar vi runt bland alla bloggar som länkat in sitt svar. Helgens fråga lyder?

Har du upptäckt någon ny genre/författare under 2018?
Har upptäckt två nya författare som jag gillat mycket under 2018. Den ena är skådespelerskan och modellen Krysten Ritter. Läste hennes debutroman Rökridå som kom i svensk översättning i början på året. Gillade den supermycket. Hoppas verkligen att hon kommer att skriva fler böcker framöver.
   Den andra författaren är Lina Bengtsdotter. Hennes debutroman Annabelle nominerades till Årets Bok 2018 och det var tack vare det som jag läste den. En väldigt positiv bekantskap. Skall absolut läsa hennes nyaste bok Francesca framöver. 


9 kommentarer:

 1. Jag tyckte om Annabelle och Francesca också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter lovande att även Francesca är bra.

   Radera
 2. Rökridå är jag nyfiken på att läsa. Har läst både Annabelle och Francesca, tycker de är riktigt bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rökridå förvånade mig genom att vara så läsvärd som den var.

   Radera
 3. Krysten Ritter kände jag inte till. men Annabelle köpte jag nyligen så den ska jag snart läsa

  SvaraRadera
 4. Rökridå försökte jag mig på, men det funkade inte då, var kanske inte rätt tillfälle, skulle kanske ge boken en ny chans? Bengtsdotter har jag sett många läsa, men inte gjort det själv än. Så mycket böcker och kort om tid....

  SvaraRadera
 5. Annabelle är jag nyfiken på!

  SvaraRadera