fredag 31 maj 2019

Helgfrågan v. 22


Då är det helg igen och dags för att svara på helgfrågan hos Mias bokhörna. Då det snart är studenttider så frågar Mia:

En bok att ge bort till en student?
Det där är en svår fråga för det beror ju till stor del på vilka intressen studenten har. Nu har inte jag någon student i år eftersom ett barnbarn tog studenten förra året och för ett annat barnbarn är det ett år kvar.
   Om jag kikar på mina två stora töser så gillar de böcker med drama och gärna med kärlek och då tror jag att en bok som The hate u give av Angie Thomas skulle kunna passa. Sedan har båda mina stora barnbarn intresserat sig för böckerna Omgiven av idioter och Omgiven av Psykopater av Thomas Eriksson, så det kan väl också vara några tips.


Bonusfråga: Vad äter du helst till frukost?
Min frukost består alltid av en skål med A-fil med torkad frukt och valnötter, ett glas vatten och en kopp kaffe. När det är sommar så byter jag gärna ut den torkade frukten och valnötterna mot färska jordgubbar i filen.


6 kommentarer:

 1. haha, ganska roliga böcker att ge bort, färska jordgubbar hade jag i havregrynsgröten.

  SvaraRadera
 2. The hate u give läste sonen nu i engelskan i skolan (1:an i gymnasiet)

  SvaraRadera
 3. Poppis böcker som är bra presenter. Fil äter jag ibland men inte till frukost, för kallt. Valnötter är gott.

  SvaraRadera
 4. Bra när presenterna kan anpassas till intresse, annars funkar det säkert med presentkort. Jordgubbsplantorna blommar ju nu, känns som lång tid innan där finns mogna bär, men oftast går det fortare än man tror när sommarvärmen kommer. :)

  SvaraRadera
 5. Ja, The Hate U Give tycker jag är en toppenbok!

  SvaraRadera