söndag 17 mars 2019

En smakbit på söndag - Rex Omega


Som vanligt är jag sen med allt jag skall göranuförtiden. Kom på nu på kvällen att jag skulle delta i En smakbit på söndag som Flukten fra Virkeligheten håller i. Där skall vi bjuda på en smakbit ur boken vi för närvarande läser.

Boken jag för närvarande läser är Rex Omega av A.R. Yngve. Det är en spännande och lite ovanlig thriller som utspelar sig en bit in i framtiden. Så här låter min smakbit:

"Den något förfallna Långholmen hade snabbt konverterats till flyktingläger för fyra tusen trångbodda holländare - men badplatsen var nu stängd för allmänheten.
   Det var kväll när Jean Filip och sergeant Karlsson anlände dit med en av arméns markjeepar - han ville inte väcka onödig uppmärksamhet med en hel kortege. Att ta sig förbi arméns avspärrningar var en smal sak: "Kungen i ärende som rör rikets säkerhet". Det tog dem en halvtimme att hitta kvinnan han sökte efter. Visserligen hade alla flyktingar fått nya ID-kort, och han kunde söka i lägrets databas efter hennes utseende, men hon befann sig inte i sin barack."6 kommentarer:

 1. Den hade jag inte hört talas om. Ska bli intressant vad du tycker om den när den är utläst. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 2. okänd bok för mig. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 3. Lovely blog. Thanks for sharing with us.This is so useful.

  SvaraRadera
 4. Jag är lite nyfiken på hans böcker.

  SvaraRadera
 5. Jag såg den hos iBokhyllan också. Verkar spännande.

  SvaraRadera