lördag 4 januari 2014

Librarian-filmerna

Vi har kikat på alla tre The Librarian - filmerna igår och idag. Detta är filmer vi har sett tidigare, men när vi såg att dom fanns på Netflix så vi vi bestämde oss för att kika på dem igen. Dessa äventyrsfilmer lite i Indiana Jones stil, handlar om bibliotekarien  Flynn Carsen som egentligen är beskyddare av ett hemligt utrymme under biblioteket där han blivit anställd. Detta utrymme innehåller ovärderliga skatter. I varje film är det något galet äventyr på gång. Det är absolut inga toppfilmer men dom är underhållande och bjuder på skratt. Bibliotekarien Flynn spelas av Noah Wyle. Nedan ser ni handlingen i var och en av filmerna:


Handling: Djupt nere i de mörka källargångarna under det gamla biblioteket döljer sig ett hemligt förvaringsställe för ovärderliga konstskatter. När en del av Ödets spjut blir stulet, ställs den nyanställde bibliotekarien, bokmalen Carsen, inför sitt livs utmaning. Om alla tre delarna av spjutet sammanfogas, kommer spjutets innehavare att få oinskränkt makt över jordens öde. I en världsomspännande kapplöpning mot tiden måste Carsen försöka hitta de två sista spjutdelarna innan det hänsynslösa brödraskapet Serpent lyckas ta världsherraväldet! Jakten tar honom från Amazonas regnskogar, över Himalayas bergstoppar till mytomspunna Shangri-La! 

Betyg: 3 / 5
 


Handling:  När Flynn Carsen fyller 32 får han på ett mystiskt sätt ett paket från en okänd arkeolog i Kairo. I paketet finns en hemlig karta till kung Salomos gruvor, men bibliotekarien Carsen hinner nätt och jämt studera kartans innehåll förrän två inbrottstjuvar övermannar honom och stjäl den. Nu börjar en fartfylld kapplöpning genom USA och vidare till Kairo, Casablanca och Kenya - på jakt efter den ovärderliga kartan och kung Salomos mytomspunna gruvor. 

Betyg: 3 / 5

Handling: Gång på gång har han räddat mänskligheten från undergång. Nu behöver världens mest flitiga bibliotekarie semester! Flynn Carson kopplar av i New Orleans, men plötsligt har han blivit indragen i en intensiv jakt på en förhäxad altarkalk som kan släppa lös en armé av vampyrer på jorden!

Betyg: 3 / 5
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar