torsdag 21 mars 2019

Hett i hyllan #188


Torsdag idag och dags för Hett i hyllan hos Bokföring enligt Monika. Här skall vi visa upp de där böckerna som stått och samlat damm i eviga tider i våra hyllor.

Min bok för veckan är Magikerna av Lev Grossman. Min bok är i pocketformat och den gavs ut 2013. Tyckte att boken verkade intressant när jag köpte den och tycker fortfarande så. Men ändå står den där oläst och jag har inte heller skaffat uppföljarna.

Så här står det om handlingen:

"Quentin Coldwater är begåvad men olycklig. Han går sista året på high school och är bevisligen ett geni. Dock är han fortfarande hemligt besatt av en serie fantasyböcker han läste som liten, om det magiska landet Fillory. I jämförelse med det känns allting i det riktiga livet grått och meningslöst.
Allting förändras när Quentin oväntat blir antagen till Brakebills, ett hemligt och synnerligen exklusivt college i New York, där han ska komma att genomgå en grundlig och tuff utbildning i hur man praktiserar modern magi. Han bekantar sig också med annat man stöter på i college: vänskap, kärlek, sex, alkohol och droger. Trots det saknas någonting fortfarande, och magin skänker honom inte den lycka och äventyrslust han hoppats på.
Det finns heller ingenting som kan förbereda honom på den förbluffande upptäckt som väntar efter examen."



4 kommentarer:

  1. Den har jag läst och tyckte den var sådär. De nästa delarna i serien däremot står kvar som hyllvärmare i bokhyllan.

    SvaraRadera
  2. Läste den för ett tag sedan. Blev väldigt besviken, men har tänkt se TV-serien i stället.

    SvaraRadera
  3. Jag har läst den och tyckte den var lite blandad! Men kommer nog läsa vidare i serien någon gång.

    SvaraRadera
  4. Jag heter Allesandro Rose, jag är från Stockholm Sverige. Under de senaste två veckorna läste jag en kommentar från online blogg webbplats som räddade mitt äktenskap från skilsmässa, verkligen information är kraftfull. Jag hade god avsikt att dela med dig om min personliga äktenskaps livserfarenhet.
    Min man skilde mig förra 2 år sedan, han flyttade ut för att träffa en annan kvinna, jag grät hela natten när jag kommer ihåg min dotter frågar mig när kommer pappa att komma tillbaka hem till middag ikväll! jag älskar min man så mycket och vi har en tjejflicka på 6 år tillsammans. jag kontaktar så många stavbrickor i det förflutna ingen kunde ta tillbaka min man, de alla krävde för mycket pengar från mig, jag gav upp på kärleksspell till förra veckan, jag gick för att besöka min vän hemma, sa jag till min vän allt som händer med mig och jag delar mina hjärtfelta smärtor till min vän Michealle, hon uppmanade mig också att kontakta kommunikation med samma Spell Caster Dr.oduduwa, jag läser också om Oduduwa på en bloggkommentar sektion som detta .. att Oduduwa har en stavning magisk kraft för att ta tillbaka ex love man hem. Min man var under en ond spell från en annan kvinna som hävdar att de daterades sedan i högskolans dagar. Den här andra ogudaktiga damen gjorde en kärleksdel för att övertygade min man att skilja mig.
    Min man Anderson kom tillbaka hem till mig bara igår och grät att han var ledsen för skilsmässa mig, han beklagade och sa att han inte hade rätt sinnen. Det är sant att min man var under en ond spell från en annan kvinna för att hon hävdar att min man daterade henne innan hon blev gift med mig. Dr.Oduduwa hjälper mig att radera varje ont som stavar bort från min mans ögon, denna Oduduwa kraftfulla stavning löser mitt äktenskapsproblem. ikväll har jag och min man med vår dotter middag tillsammans i vårt hus. Jag är väldigt glad och använder detta medium för att uppskatta DrOduduwa love spell.
    Dr.Oduduwa försäkrade mig att han kan hantera liknande problem som följer;
    - Ljusstearinljus Kärlek stavar till Ta tillbaka ex-make / ex-wife
    - Honey Spell för att sluta fuska och sluta ligga i ett förhållande
    - Fredkärlek Stavning böner för att komma tillbaka Stolt på ditt förhållande - Stava bönskrafter om du vill föda din egen baby-
    - röda stearinljus stavar böner för att få betalt tillbaka förlorade pengar.
    - Finansiella affärer framgång genombrott stavning böner.
    - Kärlek Stava för att locka uppmärksamhet och respekt,
    - Traditionella rötter och örter för att läka blodcancersjukdomar, bota till högt blodtryck och andra kroppssmärtor.
    Jag rekommenderar verkligen Dr.Oduduwa spell caster, om du har liknande problem med äktenskapsförhållandet skicka ett e-postmeddelande för att kommunicera med Dr.Oduduwa för en snabb brådskande lösning: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    WhatsApp nr: +79268011965

    SvaraRadera