måndag 25 oktober 2021

Kär och galen i bokhandeln för ensamma hjärtan


Titel: Kär och galen i bokhandeln för ensamma hjärtan
Serie: Bokhandeln för ensamma hjärtan #3
Författare: Annie Darling
Översättare: Ingmar Wennerberg
Bokförlag: Historiska Media
Format: Inbunden
Utgiven: 2021-04
Antal sidor: 352
Finns bl.a. att köpa hos: Adlibris | Akademibokhandeln


Kär och galen i bokhandeln för ensamma hjärtan av Annie Darling är tredje boken i serien om Bokhandeln för ensamma hjärtan. Har gillat de första två så naturligtvis ville jag fortsätta serien.


Bokens första mening: "Det var morgon."


Så här står det om boken: "Nina väljer alltid fel män. Hon hävdar bestämt att sann kärlek är lika med våld sam passion och eldiga meningsutbyten. Att nöja sig med något mindre finns inte på kartan. Trots att de senaste årens dejtande enbart lett till misslyckade kvällar och tillfälliga förbindelser. Nina är med andra ord långt ifrån att hitta den stora kärleken.

När en gammal skolkamrat kommer in i bok handeln vet Nina omedelbart att han inte är hennes typ. Noah var den nördigaste pojken i hennes  skola och har nu växt upp till en tråkig kostymnisse. Han tycks en bart ha ögon för sin läsplatta och kommer aldrig att skapa några trumvirvlar i hennes hjärta. Men mötet visar bara hur lite Nina egentligen vet om sitt eget bultande hjärta."


Så här var boken:  Det här är en oerhört mysig feelgood och den tredje boken i serien om Bokhandeln för ensamma hjärtan. I denna boken ligger fokus på Nina som är en lite udda personlighet som ofta klär sig lite retro och som hela tiden hittar fel män. Berättelsen är rolig och känslosam och i slutet av boken forsade verkligen tårarna. Tycker jättemycket om karaktärerna, gillar att fokus i boken ligger i en bokhandel och ett extra plus att boken utspelar sig i Londonmiljö.


Betyg: 4 / 5

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar