fredag 20 mars 2015

Gilla olika


Idag rockar vi sockor för att hedra personer med Downs Syndrom och andra sjukdomar och handikapp. Det är okey att vara annorlunda!

8 kommentarer:

 1. Jag hörde talas om det där. Yngsta dottern tog på sig olikfärgade sockor idag. Men jag använder helsvarta strumpor varje dag, så ingen människa skulle märka om jag bytte plats på strumporna.
  Däremot är det viktigt att uppmärksamma situationen för människor med Downs syndrom och andra funktionsnedsättningar, även om jag är lite tveksam till jippon. Risken är väl att vi idag är duktiga och har olikfärgade strumpor, men i morgon har ingenting förändrats för dem det handlar om.

  SvaraRadera
 2. Jag rockar också sockor idag, tillsammans med hela skolan där jag jobbar. Jag tycker det är ett superbra initiativ. Så enkelt och alla kan vara med.

  SvaraRadera
 3. Jag har också rockat sockor idag. Tycker det är ett bra initiativ och fantastiskt att lillasystern ville ordna det för sin storasyster.

  SvaraRadera
 4. En väldigt enkel men viktig typ av manifestation. Mer sånt! :)

  SvaraRadera
 5. Kul initiativ! Tycker det är fantastiskt att det har fått ett sådant genomslag! :)

  SvaraRadera
 6. Det var många som rockade loss med sockarna, själv försökte jag se solförmörkelsen istället för att gå och lägga mig efter nattjobbet, det fick mig bara att bli som en zoombie resten av dagen ;)

  SvaraRadera
 7. Tummen upp för det! Det var riktigt många som rockade sockor och det var så härligt att se tycker jag :)

  SvaraRadera