torsdag 9 mars 2017

Hett i hyllan #82


Oj så fort veckorna går. Idag är det åter torsdag och hos Bokföring enligt Monika så är det som vanligt Hett i hyllan. Denna utmaning går ut på att vi skall leta fram de där böckerna som stått länge i våra bokhyllor och samlat damm. Vi skall låta dem komma fram och visa upp sig.

Veckans bok blir Underbara helvete av Jamie McGuire. Köpte den här boken ett tag efter den kommit i pocketformat. Hade då sett den på flera bloggar och var lite nyfiken på den, och framför allt tyckte jag att omslaget var snyggt. Sedan har den som sagt stått där och samlat damm i bokhyllan och inte blivit läst.

"Abby har lämnat sitt mörka förflutna bakom sig, fast besluten att aldrig återvända. Tillsammans med sin bästa kompis America har hon flytt till Eastern University för att börja ett nytt liv. Hädanefter ska hon vara en duktig flicka. Men så möter hon Travis, killen som slåss för pengar på illegala slagsmålsklubbar och som alltid har ett koppel av tjejer efter sig.

Abby lovar sig själv att aldrig falla för Travis och istället inleder de en vänskap. En vänskap som med tiden fördjupas och intensifieras tills den plötsligt har förvandlats till just det Abby med alla medel försökt undvika. Hon vet att de inte är bra för varandra, ändå kan hon inte hålla sig borta ifrån honom.

Deras relation blir snart alltmer kaotisk, destruktivt hänförande och fullkomligt underbar. Samtidigt smyger sig Abbys förflutna allt närmare och hotar att rämna hela deras värld."5 kommentarer:

 1. Den kikade jag på många gånger, men lyckades stå emot inköpslusten :)

  SvaraRadera
 2. Den känner jag inte till.

  SvaraRadera
 3. Känner inte till författaren. Snyggt omslag!

  SvaraRadera
 4. känner inte till denna författare

  SvaraRadera